Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso přední | 250 g |
uzená žebra | 200 g |
velká cibule | 1 ks |
červená řepa | 200 g |
bílé zelí | 200 g |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžíce |
brambory | 2 ks |
česnek | 3 stroužky |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 3 kuličky |
nové koření | 3 kuličky |
hřebíček | 2 ks |
sádlo | 2 lžíce |
drcený kmín | |
zakysaná smetana | 1 ks |
cukr | |
ocet | |
sůl | |
pepř |
Postup: Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na menší kousky, žampióny oloupeme a... zobrazit recept
Postup: Oloupané brambory a očištěnou mrkev, v poměru 2 : 1, nakrájíme na kostičky. Ve... zobrazit recept
Postup: Zbytky uzeného masa nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. V hlubší pánvi na... zobrazit recept
Postup: Nejprve si nachystáme skleničky - vyvaříme skleničky i víčka, nebo to za nás... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí pokrájíme na menší kousky a i s lákem zalijeme 1,5l studené vody,... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek